Külföldi utalás olcsón

Biztonságos külföldi utalás

A külföldre utalás ma már egy teljesen hétköznapi tevékenység lett, hiszen egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel. Az oka igen egyszerű. A külföldi utalás esetében a pénzünk teljes biztonságban jut el a megfelelő helyre, vagyis oda, ahova éppen küldeni szeretnénk. Ha magunknál hordozunk egy adott összeget, lehet az kisebb, vagy éppen nagyobb pénzösszeg is, nem csak annak a lehetősége áll fenn, hogy elhagyjuk azt, hanem hogy meg is lopnak bennünket. Egy banki utalás által ezeknek a problémáknak a lehetősége mindenképp kizárható, sőt lehetetlennek is mondható. Az utalások esetében szükségünk lesz egy teljes névre, valamint egy bankszámlaszámra is.

A Transferwise a legjobb opció annak érdekében, hogy külföldre utalhassunk megbízhatóan, gyorsan, illetve olcsón is. A többi banki utaláshoz képest, ez a bizonyos vállalat sokkal kedvezőbb ajánlatokkal rendelkezik, pláne akkor, ha egy igen nagy összeg utalásáról van szó. Egy általuk véghezvitt utalás által igen sok pénzt tudunk megspórolni. Ez a bizonyos technológiai vállalat elérhető bárki számára, hiszen a világ nyolcvan országába tudnak utalni számunkra. Elmondásuk szerint nyolcszor olcsóbb, ha velük dolgozunk, mintha a hagyományos hitelintézeteket bíznánk meg az utalással. A vállalat képes pénzt megtakarítani azzal, hogy a tranzakció csekély százalékát veszi igénybe, ahelyett, hogy hitelkártya-tranzakciós díjat vagy banki átutalási díjat fizetne.

Ha mindenképpen biztosra szeretnénk menni, akkor a weboldalukon, vagy a mobiltelefonra letölthető alkalmazáson is nyomon követhetjük a folyamatot. Az alkalmazás elérhető bárki számára IOS, illetve Android készülékeken egyaránt.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: